Paweł W. 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2021 Szukam dobrej usługi pod hosting SEO ale z własnymi, nie współdzielonymi adresami IP. Przynajmniej 50 IP (najlepiej różnych klas C). Z zagranicznych ofert widziałem aseohosting, misshosting, seekahost itp. ale cena kilkanaście tys. na rok zwala z nóg. Słyszałem, że jest opcja kupienia VPS z OVH i dokupienia prywatnych IP ale zniechęca mnie nieco brak supportu tej firmy, a sam nigdy nie stawiałem VPS'a. Czy znacie jakieś inne usługi, które bylibyście w stanie mi polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cloudman 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2021 W nazwa.pl masz możliwość dokupienia dodatkowych adresów IP dla serwerów VPS, które będą geolokalizowane w różnych europejskich krajach - w Polsce, Niemczech, Francji, Włoszech, Hiszpanii lub Wielkiej Brytanii. Koszt jednego IP to 10 zł netto miesięcznie. Zarządzane serwerem VPS nie jest takie trudne, o ile posiada się trochę wiedzy z zakresu obsługi systemów opartych na Linuxie, oraz zainstaluje się jakiś panel zarządzania typu DirectAdmin, który konfiguruje większość usług. W nazwa.pl jest możliwość zakupienia panelu DirectAdmin w wersji Standard (bez limitu domen) w cenie 25 zł netto / mc. Jeżeli miałbyś pytania związane z ofertą - daj znać przez pw, lub zapraszam do kontaktu bezpośrednio z naszym Działem Obsługi Klienta (dostępnym całodobowo 24/7) pod nr infolinii 22 454 48 10, lub poprzez kontakt e-mail: kontakt@nazwa.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atmosfera 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2021 Dnia 19.07.2021 o 10:39, Paweł W. napisał: Szukam dobrej usługi pod hosting SEO ale z własnymi, nie współdzielonymi adresami IP. Przynajmniej 50 IP (najlepiej różnych klas C). Z zagranicznych ofert widziałem aseohosting, misshosting, seekahost itp. ale cena kilkanaście tys. na rok zwala z nóg. Słyszałem, że jest opcja kupienia VPS z OVH i dokupienia prywatnych IP ale zniechęca mnie nieco brak supportu tej firmy, a sam nigdy nie stawiałem VPS'a. Czy znacie jakieś inne usługi, które bylibyście w stanie mi polecić? Szukasz dobrej czy taniej usługi? Jaki masz budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach