bastek89 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2021 (edytowany) Jestem na etapie poszukiwania serwera streamingowego na potrzeby serwisu oferującego video-konferencje. Szukając alternatywy dla wowzy (z którą mam problemy ugrać akceptowalne latency) natrafiłem na polski soft Storm Straming Server. Miał ktoś z Was coś do czynienia z tym softem? Edytowano Lipiec 11, 2021 przez AdminForum nie publikujemy linków (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojtekd 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2021 (edytowany) Czy warto okazuje się po wielu latach. To czy software serwera jest stabilny i nie zawodzi, szczególnie w ważnych momentach okazuje się po długim czasie i wielu transmisjach. Taka właśnie jest Wowza i dlatego z niej korzystamy. Poza tym że Wowza jest to dojrzały software, jest to także stabilna amerykańska firma. Do jakich minimalnych opóźnień potrzebujesz zejść o w jakim celu? Oferujemy platformę konferencyjno-webinarową w modelu SaaS. Być może mamy gotowe rozwiązanie i nie trzeba programować kolejnej? Zapraszam do kontaktu. Wojciech Dalętka Nadaje Broadcasting Sp. z o.o. Edytowano Lipiec 11, 2021 przez AdminForum jeżeli nie jest to konieczne, nie publikujemy linków (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach