Thisis3 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2020 Witam kiedys bawilem sie w budowanie prostych stronek lub serwerow starszych gierek i tak z braku laku postanowilem ze zrobie strone, bloga, np wordpress o jakiejs tematyce dobrze wycelowanej. i ogarniam w miare pierwsze kroki, vps, ochrona, optymalizacja, zaprzyjaznienie z googlem rowniez.. lecz chciałbym w domowym zaciszu nauczyc sie troszke wiecej, jesli ktos moglby mnie pokierowac lub podpowiedziec czego dokladnie w tych czasach sie uczyc to co wiem, w sumie zapamietalem z poradnikow, wiec jestem takim troche samo-tłukiem (hehe) jesli mozecie wstawcie linki do poradnikow, lub po prostu do ksiazek ktore warto zamowic by cos wiedziec, i zrozumiec a nie wbijac na pamiec... nastepne pytanie jest takie, czy na stronach da sie dorobic? nigdy nie patrzylem na to z takiego punktu widzenia, robilem bo mi sie nudzilo, dodawalem posty, po jakims czasie usuwalem, bo mi sie nudzilo i na nowo.. ale od 2 lat mialem taki krach troche w glowie i czas sie zajac czyms co lubie, nie tylko praca wiecie jak to jest czekam na podpowiedzi dziekuje z gory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nospa 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2020 trochę nie rozumiem, czemu chcesz wordpressa na początku wpakowac na vps, bawiąc się samemu jego zabezpieczeniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach