ozorek 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2020 (edytowany) Witam wykupiłem tam vpsa z Windows serwer 2019 lecz za chiny nie da się połączyć … jak to zrobić wirtualny pulpit nie działa ssh tez nie jedynie co dostałem to: maila: Cytat Serwer VPS został zainstalowany razem z systemem Windows Server 2019 Standard (Desktop) PARAMETRY DOSTĘPU: Adres IPv4 serwera VPS: 71.795.192.170 Nazwa serwera VPS: vps-a17889766.vps.ovh.net Na serwerze zostało skonfigurowane następujące konto administratora: Nazwa użytkownika: administratorHasło: 4rFpGiuoug5Q I tyle wiem z linuxami nie miałem problemu na innych serwerach ale jak to jest z tym Windowsem? Jakiego programu użyć do polaczenia się? Edytowano Październik 30, 2020 przez ozorek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nospa 3 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2020 Rozmawiałeś w tej sprawie ze wsparciem technicznym? Co powiedzieli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ozorek 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2020 3 godziny temu, nospa napisał: Rozmawiałeś w tej sprawie ze wsparciem technicznym? Co powiedzieli? próbuje nie odpisują 0 kontaktu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nospa 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2020 Warto korzystać z firm, które mają wsparcie techniczne 24h na dobę, wczesniej przynajmniej próbując wysłać do nich email lub telefonując na infolinię. Tu masz informację z pomocy innej firmy, jak łączyć się z Windows Server: https://www.nazwa.pl/pomoc/baza-wiedzy/vps-z-windows-server/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konsultantkapl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2021 W OVH za wsparcie trzeba dodatkowo płacić, ja tam z nich nie korzystam bo 300zł za jedną pomoc raz na rok to mocna przesada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mare27 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2021 Próbowałeś połączyć się przez pulpit zdalny w Windowsie bądź VNC ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach