EHost 1 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2020 Witam Serdecznie , jestem zainteresowany kupnem gotowej firmy hostingowej oferującej sprzedaż serwerów gier , głosowych . Byłbym też zainteresowany firmą hostingową oferującą sprzedaż kont www , vps itp. Wszelkie oferty proszę na pw na pewno się odezwę. Interesuje mnie pełna integracja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiako2000 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2021 A jakiej skali ma być to firma ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EHost 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2021 Nie mam dużych wymagań jeżeli posiadasz na sprzedaż napisz na priv chętnie porozmawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2021 Ehost, ty szukasz kupienia marki czy firmy z klientami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EHost 1 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2021 Marki kompletne rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chudelpl 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2021 Pisz pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EHost 1 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2021 Witaj ,powiedz coś więcej o ofercie jaka masz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xeno62 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2023 Mogę stworzyć wszelkie projekty pod firmy hostingowe zapraszam do kontaktu w moim temacie lub poprzez Discord: testa221 Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach