zenek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2005 To chyba dobrze odzwierciedla sytuacje na rynku polskiego hostingu.. oby wstał ten nasz polski hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2005 No chwilowo lezy, podobno problemy sa w the Planet, oby wszystko sie szybko wyjasnilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2005 Nie chce wyjść na upierdliwca, ale najbliższy maintenance w theplanet: "Planet Engineering will be conducting global network maintenance beginning at 01:00am CST (UTC -0600) on 1/13/2005, lasting until 03:00am CST (UTC -0600) that same morning." A maintenance drobne trwają zawsze 10-30 minut :> Wysłany Pon Sty 10, 2005 10:28 pm: chwilowo oj fobi fobi to juz pare dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2005 Witam Czy jest szansa, żeby polskihosting.pl wstał? Szkoda serwisu... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcin.maziarz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2005 Ale cóż to za wątpliwości? Oczywiście, że jest szansa a nawet pewność. Za dużo własnego czasu w niego włożyłem, jak i Fobiemu... głowy natrułem, żeby odpuszczać. Co prawda w związku z nową pracą przestałem się wyrabiać z aktualizacjami, niemniej serwis wstanie i będzie działał dalej. Przy okazji: jeżeli ktoś chciałby współpracować redakcyjnie, zapraszam pod tymczasowy adres: still.alive(at)wp.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marios 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2005 Tymczasowy e-mail... chyba sa jakies problemy z "nietymczasowym" :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach