ThreeMonkeys 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2020 Dzień dobry , czy jest możliwość telefonicznego kontaktu z osobą ,która mogłaby udzielić mi obiektywnych porad dotyczących hostingu , wyjaśniła pewne kwestie z nim związane , generalnie mam kilka pytań z którymi nie umiem sobie poradzić . To nie są pytania jakieś szczegółowe i bardzo trudne dla ludzi z branży Jestem skłonny zapłacić za takie telefoniczne konsultacje , forma i sposób do ustalenia . Zdaję sobie sprawę ,że na tym forum na pewno znalazłbym odpowiedz na wszystkie moje wątpliwości lub pewnie większość ale nie mam na obecną chwilę takiej możliwości czasowej . Dziękuję z góry za pomoc . Pozdrawiam 3@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nospa 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2020 Teleporada hostingowa? Coś takiego ostatnio jest modne w przypadku lekarzy, ale w przypadku hostingu? Napisz kolego po prostu jakie masz pytania, jest na tym forum trochę osób, które pewnie będą w stanie coś Tobie pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach