Vasqeez 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2020 Tak jak w temacie - jest jakiś sposób żeby dotrzeć do osoby odpowiedzialnej za serwis Gnum.pl? Pieniądze za rejestrację domeny pobrane 3 dni temu od tamtej pory 0 kontaktu: - utworzyłem wniosek o pomoc na ich stronie (cisza) - 3-dniowe próby dodzwonienia się na ich infolinię skończyły się fiaskiem - wysłane emaile na adresy wsparcia Retop oraz Gnum (72h bez odzewu) Reasumując domeny niezarejestrowane, pieniążki za usługę pobrane i brak kontaktu. Miał ktoś z nimi jakieś przygody? Opłacać hosting gdzie indziej, czy czekać - jeśli tak to ile... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2020 Miałem dokładnie to samo w podobnym czasie. Na ticket nie odpowiadali 2 dni. Zarejestrowałem więc domenę gdzie indziej. Po czym dostałem pustą odpowiedz od ich supportu. Zwrócili środki do wirtualnego portfela. Radzę omijać Nie chciało mi się kręcić afery o to, więc poszedłem do innego usługodawcy, a te 15zł za rejestrację olałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach