altembas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2020 Hej, Mam konta klientów w iq.pl i jestem bardzo zadowolony. Myślę, że to już z 10 lat. Teraz napotkałem problem, iq.pl ogranicza maksymalną wielkość skrzynki email. Potrzebuję hostingu, który zaoferuje mi duże skrzynki email (20GB+) w ilości co najmniej 10. Do tego mikroskopijna statyczna strona. Do 5 własnych domen. I w sumie tyle. Zależy mi na stabilności, uptime, pewności działania - wszystko to było w iq.pl, ale niestety maks skrzynki email to 10GB... Problemy widzę dwa: nierzetelne opinie/artykuły sponsorowane - więc nie wiadomo komu wierzyć oraz... mało, który hosting podaje informację o wielkości skrzynek email - trzeba się z każdym kontaktować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cloudman 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2020 (edytowany) Cześć, Jeżeli potrzebujesz 10 skrzynek e-mail, o pojemności min. 20 GB każda, zaproponuję Tobie Hosting Cloud Biznes 500 GB od nazwa.pl. Jest to rozwiązanie, w którym co prawda określamy wielkość konta e-mail, ale.... minimalną Otóż minimalnie konto email może mieć 1 GB, a maksymalnie - tyle ile potrzebujesz, w ramach dostępnej przestrzeni dyskowej na założenie takich skrzynek. Na serwerze Hosting Cloud Biznes masz aż 250 GB do wykorzystania tylko na pocztę, w dowolnej konfiguracji (rozmiar/skrzynka/ilość skrzynek). Koszt serwera to 400 zł netto. Szczegóły są na stronie: https://www.nazwa.pl/hosting/ Jeżeli masz serwer w innej firmie, możemy wykonać migrację zarówno strony www, jak i poczty. Szczegóły w tym temacie ustalasz z naszym technikiem, który skontaktuje się z Tobą, jeżeli wyrazisz chęć, aby to nasza firma wykonała takie przeniesienie danych. Tomek [nazwa.pl] Edytowano Sierpień 28, 2020 przez cloudman (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach