gracz0 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2020 Witam poszukuje wlasneo konta reseller, lub konta www, bez roznicy wymog to panel DA , gdyz do niego sie przyzwyczilem przez nascie lat. Nastepnie to Prywatne IP, choc nie jest tojakims wymogiem, lecz preferwal bym z zwiazku z tzw czarna lista ip.... . Dysk czy tranfer nie gra roli. Chodzi mi tylko i wylacznie o podpiecie domeny do konta i nastepnie przekierowanie na rekord A, mx itp... niestety freee dns 48 cos mi nie siada w sensie po kilkun latach , aktualnie nie wiem czemu nie chce przekierowywac mojej domeny na prywatny adres IP. Chodzi o prywatna chmure i serwer www, ftp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cloudman 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2020 Jeżeli chcesz tylko przekierować tylko wybrane rekordy DNS domeny na określony IP - nie potrzebujesz konta reseller czy konta hostingowego. Wystarczy utrzymanie domeny w firmie, która zapewnia Tobie możliwość konfiguracji strefy DNS domeny w oparciu o udostępniane swoje serwery DNS. nazwa.pl oferuje w ramach utrzymania domeny usługę edycji strefy DNS domeny (utrzymanie DNSów). Jeżeli potrzebujesz przestrzeni dyskowej, aby na takim serwerze uruchomić sobie prywatną chmurę i serwer WWW, i dlatego potrzebujesz Direct Admin - to najlepszym rozwiązaniem byłby VPS. Najtańszy VPS w nazwa.pl to koszt 10 zł netto / m-c. Do tego dochodzi koszt licencji Direct Admin też 10 zł netto / m-c. Gdybyś był zainteresowany, daj znać przez PW, prześlę Tobie kod obniżający koszt usługi w pierwszym okresie abonamentowym o dodatkowe 20%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach