Neko Pije Mleko 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2020 Witam. Chciałem podpiąć swoją domenę pod vpsa lecz coś zrobiłem nie tak. * Używam CloudFlare * System Ubuntu 20.04 * Apache * OVH O to co zrobiłem dotąd: Domena: Bezpośrednio przez IP vpsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tellme 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2020 Rozumiem, ze DNS'y na CF? Nie masz przypadkiem zablokowanych adresow CF dobijasz sie na 443, otwarty? Jesli chcesz, to napisz na PW jesli to aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neko Pije Mleko 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2020 (edytowany) 15 godzin temu, Tellme napisał: Rozumiem, ze DNS'y na CF? Nie masz przypadkiem zablokowanych adresow CF dobijasz sie na 443, otwarty? Jesli chcesz, to napisz na PW jesli to aktualne Nadal aktualne. Tak DNS'y są przypisane w CF. Jakiś kontakt? Discord? TS3? Edytowano Sierpień 22, 2020 przez Neko Pije Mleko (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach