Mfrag 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2020 (edytowany) Siemka, Mam skrypt w pehapie. Szukam osoby ktora bylaby chetna dopisac mi do skryptu: newsy, kategorie oraz cos ala "statusy" uzytkownikow. Koncowo: komentarze do: newsow oraz statusow. Prosze podac ceny odpisujac. Skrypt jest znaleziony na githubie, wiec to nie wordpress itd. Edytowano Lipiec 28, 2020 przez Mfrag (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2020 Cytat Mam skrypt w pehapie Myślę, że przy <?php phpinfo(); ?> będzie trzeba dość sporo namieszać, ciężko wycenić. Jaki budżet? 5k-15k? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mfrag 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2020 18 godzin temu, szuwarek-mini napisał: Myślę, że przy <?php phpinfo(); ?> będzie trzeba dość sporo namieszać, ciężko wycenić. Jaki budżet? 5k-15k? Prawdopodobnie wystarczy sie skontaktowac na pw, no ale coz. Czasem i to za trudne, dlatego nie szukam takich osob. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danonek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2020 Zapraszam na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atmosfera 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2020 Hej, zgłoś się do nas: serwis@atmosferamedia.pl lub na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach