assocati 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2020 Witam, poszukuje tanich kont hostingowych o pojemności maksymalnie 500 mb, z ważnością powiedzmy na pół roku. Potrzebuje powiedzmy średnio 20/rok. Czy orientuje się ktoś gdzie mogę takowe dostać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2020 Nie wiem czy to by ci odpowiadalo ale wyslij mi PW, dam Ci oferte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maksymilianOr 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2020 (edytowany) Szlyszalem coś o Mikr.us czy jakoś tak, może mają o połowę mniej, ale myślę że starczy Edytowano Kwiecień 26, 2020 przez maksymilianOr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PoradnikiNet 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2020 (edytowany) pl.000webhost.com Tutaj masz darmowy hosting 300 mb, ale bez reklam. Z reklamami, ale dużo więcej miejsca: wix, freehosting, googiehost, awardspace Edytowano Maj 11, 2020 przez PoradnikiNet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach