moron 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2006 mam DirectAdmin Web Control Panel i chcialbym wlaczyc wildcarda dla jednej domeny wiem ze sie da to zrobic bo wczesniej mialem u jednego ISP wie ktos jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roten 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2006 mam DirectAdmin Web Control Panel i chcialbym wlaczyc wildcarda dla jednej domenywiem ze sie da to zrobic bo wczesniej mialem u jednego ISP wie ktos jak? witam chyba szybciej bedzie edytowac plik i dopisac * poczytaj o dns named bind pozdro j Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2006 nie bedzie szybciej pliki sa nadpisywane czesto przez DA o wiele prosciej jest wejsc w Custom HTTPD Configurations i tam dopisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2006 1) Poziom użytkownika -> Kontrola DNS -> nowy rekord A: * A 123.123.123.123 2) Poziom administratora -> Własne wpisy w httpd.conf -> domena.pl: ServerAlias *.|DOMAIN| Kliknij "zapisz" i voila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2006 tak zrobilem wczesniej tylko nie wpadlem na pomysl zmiennej |DOMAIN| a wiesz jak zrobic przekierowanie subdomeny (nie wydelegowanie!) z poziomu panelu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2006 Koniecznie w DA? Wrzuć .htaccess z wpisem redirect. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2006 wiem ze mozna to zrobic w html, php i hta ale wolalbym w DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2006 http://www.site-helper.com/misc.html#redirect Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2006 tyle to wiem ale jak mam subdomene przekierowac? jak wpisze tam folder subdomeny to dziala tylko na folderze a na subdomenie nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach