chris996 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2020 (edytowany) Witam. Szukam osoby, która podejmie się administracji, konfiguracji serwera VPS z OVH. Są problemy, których OVH się nie zajmuje, a których nie mogę przeskoczyć. Właściwie cała konfiguracja, leży po mojej stronie. Za pomoc będę rad. Pozdrawiam Krzysztof Edytowano Marzec 13, 2020 przez chris996 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota_d 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2020 Cześć, myślę, że będę mogła pomóc zostawiam wiadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chris996 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2020 (edytowany) Pani Doroto napiszę pani w prywatnej wiadomości telefon to proszę wtedy zadzwonić. Porozmawiamy. Jak pani podeśle maila to napiszę z czym konkretnie mam problem. Niemniej sam serwer VPS + WHM + Cpanel działa bez zarzutu. Patryku wysłałem maila, z czym mam problem. Proszę się do niego ustosunkować i jak pan to widzi. Edytowano Marzec 16, 2020 przez chris996 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chris996 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2020 (edytowany) Mateuszu wysłałem PW, czekam na odpowiedź. Edytowano Marzec 21, 2020 przez chris996 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach