Witam serdecznie.
Poszukuję skryptu, który umożliwi założenie konta dowolnemu użytkownikowi na moim serwerze. Posiadam 2 VPS oparte na Debian 9 + DA oraz 2 oparte na Debian 9 + VestaCP. Szkoda, żeby się dyski "marnowały", RAM też jest przyzwoity, procesory dadzą radę - 2 utrzymywane w PL i 2 w DE. Dziś też wykupiłem Public CLOUD w OVH ze skromnym 8 gb ram, mini dyskiem 40 gb oraz procesorem 2-wątkowym, na razie czysty Debian 9 - może też go wykorzystam.
VPS'y są wykorzystywane wyłącznie na moje skromne potrzeby. Chciałbym utworzyć na koncie resselerskim - które utworzę - jakiś pakiet i oferować go za free dowolnemu użytkownikowi.
Dostałem ostatnio 2 skrypty od innych Internautów, lecz mam z nimi problem - nie działają. Są w załączniku. sssss.rar hosting.v2.1.DA.1.4.x.rar (oparte na httpsocket.php)
Czy może mi ktoś coś zaproponować zamiast nie działającego BoxBilling, ruskiego niespolszczonego HopeBilling, nie działającego phpCoin, płatnego WHMcs (i innych płatnych)? Bawiłem się też z API DA oraz VestaCP, ale skutki były mizerne.
Będę wdzięczny :-)
Aha - nie otwieram firmy "krzak" z hostingiem, chcę podzielić się zasobami, których nie wykorzystuję. Nie będę i nie chcę pobierać żadnych opłat za hosting. Moje VPS'y wykorzystuję wyłącznie do wysyłki mailingu do moich stałych klientów.