marzena20 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2019 Witam wszystkich. To mój pierwszy post na tym forum. Pod moją działalność zrobiłam sobie stronę https://mydlawas.pl/ na Wordpressie. Strona jest prosta, ponieważ nic wyszukanego nie potrzebuję. Proszę o opinię. Marzena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarekcda 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2020 Strona nie wyświetla się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamerzysty 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2020 Witam, również zrobiłem stronę i ponieważ jej tematem jest film ślubny to postanowiłem dodać tutaj adres, bo tematyka podobna. Strona znajduje się pod linkiem: Kamerzysta Kraków jeśli ktoś ma pomysł jak można by ją ulepszyć to będę wdzięczny za opinię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shpyo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2020 Wizualnie strona jest ok. Przeważa fiolet. Jest schudnie. To co mnie mocno uderzyło, to duża ilość tekstu. Zdecydowanie za dużo. Pamiętaj, że ludzie skanują a nie czytają w internecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach