Homzik 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2006 Witam, Czy ktos z szanownych forumowiczow rejestrowal moze domeny @ ipower.com? Bo tanszych .com'ow nigdzie nie widzialem... Choc jesli wyprowadzicie mnie z bledu to bede wdzieczny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2006 Dopisuję się do pytania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ProNoname 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2006 Witam, osobiscie nie korzystalem z ich oferty ale pamietam jak jeszcze nie dawno domeny *.com kosztowaly u nich 2,95$ - oczywiscie jesli mnie pamiec nie myli Pozdrawiam,Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2006 No właśnie. Tylko czy to registrar godny zaufania, bym trzyliterówkę .com do nich przetransferował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2006 korzystam z ich usług jest OK. nie mam żadnych problemów z nimi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2006 Wszystko jest tam takie dość archaiczne (panel, sposób obsługi itd - pachnie latami 90-tymi), ale żadnych problemów nie ma. Utrzymuje tam parę domen od paru lat bez problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2006 ja dostałem kilka zniżek od nich więc na pewno się nigdzie nie przeniosę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2006 Znizek? Jak napisalem, co i przede wszystkim ILE moge zaparkowac, nic nie odpisali... Co trzeba zrobic, by miec znizki i jak one wygladaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2006 trzeba mieć dużo domen. ja dostałem zniżkę pierwszą jak miałem ich 30 jeżeli piszesz po angielsku tak że Cie nie rozumiom to Ci nie odpisują. dlatego nie pisz z translate.pl bo nie zasze to poprawnie tłumaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2006 Pisalem im po eng, bez zadnych translatorow... nie wiem czego, ale bez odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luke4U 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2006 hi prezes ... wpisz w google "ipower sucks" - bedziesz mial odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach