Muflon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2019 Witam wszystkich, jako że to mój pierwszy post. Pozycjonuję swój biznes, całkiem nie najgorzej, jako że poniżej roku ma już w miarę rozsądne PA/DR i lokalne pozycje. Szukam metod zwiększenia ruchu. Czy macie jakieś aktualne pozytywne doświadczenia z polskimi SWL? Myślę oczywiście o zakupie punktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rankit 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2019 Nie idź drogą SWLi. Prędzej czy później dostaniesz po łapach. Buduj widoczność poprzez optymalizacje, dodawanie wartościowych treści i przemyślane linkowanie. Pamiętaj, że jeden artykuł z linkiem na dobrym serwisie potrafi zrobić lepszą robotę niż wiele niskiej jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muflon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2019 Dziękuję za odpowiedź. Mam właśnie ofertę na całkiem rozsądne (IMHO) artykuły na portalach z DA powyżej 30 - myślę że 3-5 miesięcznie plus wpisy na blogu powinny się sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2019 DA to nie jest wspolczynnik Google i żaden nawet porządny wspolczynnik do posługiwania się . jest wiele serwisów z DA 50 i wyzej a sa totalnym śmietnikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil122 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2019 Jak zawsze w przypadku SEO odpowiedź brzmi: to zależy. W sumie im się dłużej siedzi w linkbuilidingu tym mam wrażenie, że inaczej ocenia się poszczególne linki i zaczyna się zwracać uwagę na coraz większe szczegóły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach