Mich@ł 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2006 A więc poszukuje jakeigoś taniego serwera VPS w cenie do 40-50 zł/miesiac. w sumie potrzebuje serwera dla kilku serwisów: jeden okolo 3000 uniq dziennie (według stat.pl) a według stat4u.pl srednio 10 000. okolo 3 fora oparte na phpBB by Przemo (jedno forum srednie i dwa małe). i kilka mnijszych serwisów. Mysle ze VPS to bedzie najlepsze rozwiązanie z uwagi na to że aktualnie płace 30 zł/miesiecznie za hosting. A co wy o tym sadzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2006 Powiedz ile chcesz miejsca i transferu miesięcznego. Pozdrawiam Kozak Kamil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2006 Za 50 zł to według mnie chyba nie znajdziesz, chyba że sam zamówisz bez pośrednika keyweb.de / hosteurop.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mich@ł 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2006 w sumie potrzebuje okolo 2 GB powierzchni i 100 GB transferu (to taka analiza przyszłosciowa na razie zuzywam okolo 40-50 GB). zalezy mi na serwerze VPS ponieważ chciałbym mieć własne srodowisko abym mógl postawić np serwer jabbera (taki na własne potrzeby) itp Na razie jeszcze mma umowe z nazwa.pl no ale za okolo miesiac umowa sie konczy dlatego zastanawiam sie nad zmianami Co do VPSów w niemczech to są jakies opłaty za przelewy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2006 Może kup sobie w www.server4you.de prawdopodobnie mój VPS tam jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach