Fugeo 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2019 Witam Chciałbym abyście polecili mi darmowy silnik do postawienia forum. Fajnie by było, gdyby silnik był ciągle rozwijany, był łatwy do zarządzania, intuicyjny. Posiadał duży wybór szablonów oraz modułów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotowinfo2 3 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2019 smf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fugeo 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2019 Dlaczego smf, a nie np phpbb3 lub MyBB? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotowinfo2 3 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2019 z tego co czytałem jest najlżejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fugeo 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2019 Ale jeśli chodzi chociażby o modyfikowanie szablonów to już nie jest tak pięknie i łatwo jak np w MyBB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skyref 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2019 Ja bym polecił MyBB - kiedyś korzystałem, ale wg mnie trochę za dużo braków w nim było. Ale był dość łatwy w zarządzaniu. Moim zdaniem PhpBB3 (miałem tylko na testy) nie był tak intuicyjny. Szablonów i modułów najwięcej było do phpBB3. Ja wybrałem wtedy MyBB, ponieważ wszystko co mi wtedy było potrzebne było w standardzie, a w phpBB3 nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach