pakrol 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2006 Czy jedynym sposobem uzyskania wyzszego pr są katalogi seo ? Mam strone ktora ma ok 10 000 m-c ale nie jest zbyt wysoko w wyszukiwarkach. Jest to nowy adres na nowej domenie i ma 2 miesiace. Czy ilosc odwiedzajacych moja strone tez wywinduje jej page rank na wyższy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2006 Czy jedynym sposobem uzyskania wyzszego pr są katalogi seoNie. Powiedziałbym nawet, że to nie najlepszy sposób. Czy ilosc odwiedzajacych moja strone tez wywinduje jej page rank na wyższy ? Nie. Jak masz dobrą witrynę, która będzie linkowana na innych dobrych witrynach, to będzie wysoki PR. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakrol 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2006 .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2006 PR zależy od jakości strony. Jakość powoduje uznanie, a uznanie to linki do twojej strony i naokoło nic nie nakombinujesz. Kilka serwisów z dobrym PR z linkami do ciebie i startujesz. Poza tym, PR ma dość sporą bezwładność Możesz sobie nieźle poczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2006 Po więcej informacji polecam: forum.optymalizacja.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2006 jak to mowia na PiO - Po 1 linki po 2 linki po 3 linki pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach