prodekszyn 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2019 Witam. Poszukuję hostingu, który pomieści ponad 200 stron www w wordpressie. Spróbowałem już home.pl , nazwa.pl, dhosting, lecz coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że powinienem posiadać własny serwer-czy to jedyne co może mnie czekać? Pozdrawiam społeczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nazwa.pl 1 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2019 Zachęcamy Cię do skorzystania z atrakcyjnej cenowo propozycji, którą jest WordPrees Cloud Biznes. Jeżeli posiadasz już usługę WordPress Cloud w nazwa.pl, pamiętaj o możliwości podwyższenia parametrów serwera. Zapraszamy również do zapoznania się z najnowszą ofertą VPS Speed https://www.nazwa.pl/vps/. W razie pytań skontaktuj się z naszym Działem Obsługi Klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajcev 2 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2019 Przy takiej ilości zdecydowanie tylko własny serwer. Ewentualnie możesz pomyśleć o jakimś resellerze z dobrymi parametrami, gdzie założysz 200 kont indywidualnych dla każdej ze stron.. ale jednak nadal skłaniałbym się do własnego serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2019 Zapraszam do nas, serwer w chmurze na SSD, szczegóły na PW, 14 dni testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysia5522 7 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2019 nigdy nie korzystaj z nazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prodekszyn 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2019 jedno wiem na pewno, home.pl , nazwa.pl to największy syf na rynku, tak więc spokojnie, nie wybiorę raz jeszcze nazwa.pl BTW ich konsultanci to fake ryże cwaniaki, może prócz jednego gościa co był mega kumaty i sympatyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach