tmateusz6 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2019 Witam zlecę wykonanie logotyp, stronka z galeria(najlepiej Wordpress?), kilkoma podstronami, projekty plandek reklamowych takich 3x1m, wizytówek dla firmy remontowo budowlanej bardziej w malowanie i gładzie natryskowe mam kilka typów które mi się podobaja oczekuje kreatywnego grafika, bo na poprzedniego co trafiłem.... tragedia amator photoshopa, kopiuj, wklej a ma kilka plandek wisieć u mnie w miescie Domena i hosting mam kontakt tmateusz6@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marikonst 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2019 Polecam dodać zlecenie na https://zleca.pl z pewnością zgłosi się kilku kreatywnych grafików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria3212 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2019 Ja korzystałam z usług firmy Softi. Profesjonalne podejście do klienta oraz pomysłowe i oryginalne grafiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil122 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2019 Jeśli nadal aktualne proszę o kontakt priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach