lester 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2019 Do sprzedania mam własnoręcznie wykonaną listę 500 polskich for/stron którą tworzyłem przez kilka lat a niedawno dokładnie ją zaktualizowałem i uzupełniłem o takie parametry jak Moz Trust, Domain Rank, TrustFlow, CitationFlow, tematyka forum, status linku(dofollow/nofollow), widoczność linku(z logowaniem czy bez), gdzie jest możliwość umieszczenia linku (profil/sygnatura), wiek forum, typ(forum czy strona). Lista w pliku Excel więc można sobie sortować według wybranych kryteriów. Na liście znajdują się wyłącznie fora na domenach głównych bez subdomen typu fora.pl, phorum.pl itp.. Dodatkowo do listy 500 polskich for dorzucam listę 100 polskich serwisów NAP. Aktualizacja listy na dzień: 27 lipiec 2019 (lista aktualizowana co 3 miesiące) Cena : 120 zł Kontakt: mail: Prywatna wiadomość lub grzegorz@dixo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil122 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2019 Netto/brutto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lester 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2019 W przypadku faktury VAT należy doliczyć do kwoty 23%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lester 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2019 Aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach