kabe 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2019 Dzien dobry, szukam VPSa do 20 zł na łączu jakiegoś polskiego dostawcy internetu (ISP) np. Orange, Netia, itp. ważne żeby na np. ipinfo.io pokazywało ISP jako type i tego dostawcy jako ISP. do tej pory używałem exone.pl ale nie jestem zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezir 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2019 Dołączam się do pytania, już kiedyś taki temat wstawiałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kabe 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2019 (edytowany) najlepiej gdyby ten VPS miał ipv6 Edytowano Sierpień 19, 2019 przez kabe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tellme 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2019 (edytowany) Można prosić o jakieś konkretne informacje? Jakie jest zapotrzebowanie, jakaś prosta strona, czy może coś większego? Edytowano Sierpień 19, 2019 przez Tellme (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach