Booster 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2019 (edytowany) Witam! Mam do sprzedania licencje Directadmin LIFETIME (dożywotnia) z serwisu installdirectadmin (data zakupu: 20.07.2019) Zakupiłem ją dokładnie za 150 dolarów czyli 570zł i i ze względu na to, że mój projekt upadł chciałbym ją sprzedać za 400zł Sprzedaż może odbyć się przez allegro, a licencje oddaje razem z całym moim kontem i zmieniam wszystkie dane. Zgodnie z regulaminem installdirectadmin bez problemu można zmienić oprogramowanie oraz adres IP 5 razy w roku - bezpłatnie Edytowano Lipiec 30, 2019 przez Booster (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Booster 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2019 Edit: Licencja do wykorzystania w każdej firmie hostingowej (external) Bezpłatna zmiana IP i systemu 5 razy w roku (od kupna nie była jeszcze zmieniana) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2019 (edytowany) . Edytowano Lipiec 31, 2019 przez Lokator (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Booster 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2019 Elit: aktualna cena 350zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Booster 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2019 Edit: aktualna i ostateczna cena - 300zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Booster 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2019 Sprzedane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach