Witold1313 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2019 (edytowany) Hej. Potrzebuję postawić około 20 stronek HTML. Każdą na innym adresie IP, z niewielkim obciążeniem. Podstawowy VPS 512 MB myślę by dał radę. Słowo klucz: każda stronka na osobnej domenie, na osobnym IP. Czy moglibyście polecić mi hosting, w którym a) zarządzanie IPkami i przypisywanie ich do konkretnej domeny będzie proste i przejrzyste b) nie zapłacę za IPki jak za zboże c) IPki zagraniczne są dodatkowym atutem. Z góry dzięki za pomoc Edytowano Lipiec 18, 2019 przez Witold1313 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasterz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2019 Nie pomogę, ale skomentuję. Nie wiem po co kilka różnych adresów IP na jednym serwerze www - od tego jest dyrektywa tzw domen wirtualnych. Chyba każdy serwer www to obsługuje. Ale tak, można tak skonfigurować serwer www, by na różnych IP (a nawet portach) obsługiwał różne domeny. IP z IPv4 są drogie, nikt ich nie odda za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witold1313 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2019 " 0 Advanced issues found ▲ 24 minuty temu, Pasterz napisał: Nie wiem po co kilka różnych adresów IP na jednym serwerze www - od tego jest dyrektywa tzw domen wirtualnych. Chyba każdy serwer www to obsługuje. Potrzebuję mieć osobne, stałe IP dla każdej z domen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2019 Konto reseller albo VPS w tym wypadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlfaCode 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2019 Dnia 19.07.2019 o 08:33, TTL napisał: Konto reseller albo VPS w tym wypadku. Hej, Sorry, że tak trochę #offtopic ale macie nulled'a WHMCS czy mi się wydaje ? Strona do sprawdzania licencji po wpisaniu waszej domeny wypluwa , że nie ma danej licencji. " The domain you entered appears to be invalid. Please refer to the usage notes below for how to use this tool. " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2019 Front to WP, back mają legalny... (client.mzone.uk) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2019 Cytat Sorry, że tak trochę #offtopic ale macie nulled'a WHMCS czy mi się wydaje ? No chyba zartujesz Jak najbardziej legalna ... Zgłoś do WHMCS to się przekonasz. Cytat Hej, Sorry, że tak trochę #offtopic ale macie nulled'a WHMCS czy mi się wydaje ? Strona do sprawdzania licencji po wpisaniu waszej domeny wypluwa , że nie ma danej licencji. Pomyśl trochę, dlaczego tak może być ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlfaCode 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2019 1 godzinę temu, TTL napisał: Pomyśl trochę, dlaczego tak może być ... Zgaduje , że była kiedyś kupiona pod inną domenę Sorry za zaistniałą sytuację 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2019 2 godziny temu, AlfaCode napisał: Zgaduje , że była kiedyś kupiona pod inną domenę Sorry za zaistniałą sytuację Nic się nie stało, no ale jak możesz pomyśleć, że my bawimy się w jakieś null. Licencja jest po prostu na client.mzone.uk , możesz sprawdzić sobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcin3212 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2019 Jak dla mnie VPS najlepszym będzie wyborem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach