beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2006 W innym wątku Ertcap wpadł na pomysł spotkania się w w.w. terminie. Zrobiliście Panowie lekki bałagan w tamtym wątku, więc zakładam nowy. Dostałem niedawno mailem potwierdzenie udziału w konferencji i bardzo chętnie się spotkam z innymi użytkownikami tego forum co też się na nią wybierają. Żadnych dywagacji, kto nie może, komu nie pasuje... nic tu nie wpisuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2006 Bede ja, bedzie najprawdopodobniej czlowiek o nicku alpha na tym forum oraz jeszcze jedna osoba (ktora tylko czasami czyta wht). Kto jeszcze bedzie? pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2006 To jak, nikogo wiecej nie bedzie chetnego? Jak nie to nie, jakos to przezyje pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2006 Bylo nas malo ale za to przyjemnie sie rozmawialo Dwa zdjecia, podpisow nie bedzie pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2006 Niestety nie udało mi się być (dzięki za telefon) jeszcze pare dni wakacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach