Booster 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2019 Cześć, chce kupic licke DA na mojego dedyka. w Firmie w której mam sprzęt nie ma takiej opcji. Proszę o rozsądne ceny, nie chodzi mi o licke ze strony DA za 300 dolcow, wiem, że są osoby sprzedajace je dużo taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlfaCode 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2019 Cześć, możesz tutaj kupić https://www.installdirectadmin.com/buy-license-directadmin Mam lifetime i mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daku 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2019 Jak to wygląda od strony panelu ?? nie jest to przypadkiem internal, których niemożna nigdzie indziej używać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Booster 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2019 1 minutę temu, Daku napisał: Jak to wygląda od strony panelu ?? nie jest to przypadkiem internal, których niemożna nigdzie indziej używać ? Kupiłem tam ostatnio i w panelu masz wpisaną usługe a jeśli chcesz zmienić IP to możesz zrobić to bezpłatnie 5 razy w ciągu roku pisząc ticket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2019 2 godziny temu, Daku napisał: Jak to wygląda od strony panelu ?? nie jest to przypadkiem internal, których niemożna nigdzie indziej używać ? Na pewno jest internal, za tą cenę nie dostaniesz External. Najlepiej kup serwer w firmie która ma takie licencje legalnie na swoich serwerach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deli 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2019 Wydaje mi się że lepszą i tańszą opcją będzie kupienie jakiegoś vpsa, który będzie miał w pakiecie już DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach