jaco888 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2019 Witam, Problem jest z maksymalną wielkością importowanej bazy. Nie mogę wgrać bazy bo jest limit 80MB. Zmieniłem ustawienia w php.ini w odpowiedniej wersji php ale zmiany nie zastosowały się. Zresetowałem apache, serwer i dalej nic. Gdzie jest problem? Dodam że jest to subdomena na którą chcę wgrać bazę. W phpinfo dalej widnieją stare parametry. Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaco888 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2019 MateuszCODE, wszystko jest zmienione tylko zmiany sa nie widoczne mimo restartu apache, php5.6-fpm a nawet serwera. W phpinfo pokazuje caly czas te same dane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaco888 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2019 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2019 Może ten topic Ci pomoże: https://stackoverflow.com/questions/9593128/cant-import-database-through-phpmyadmin-file-size-too-large 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2019 Połącz się z bazą za pomocą np. Heidsql i nie będziesz miał problemów z ograniczeniami php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach