sebastianm 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2019 Witam, Poszukuję polskiego dostawcy, który udostępni 2 dedyki oparte o Intel Xeon + Macierz (SSD oraz HDD). Czy możecie polecić jakąś firmę w oparciu o swoje dobre wrażenie ze współpracy? Dziękuję i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2019 Zapraszam do kontaktu. xxxx edytowano: SDC grajcie fair jak inne firmy, linki możecie dawać na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2019 Konkretniej napisz: Wynajem czy zakup Jaka macierz, ile dyskow Jakie parametry serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hadrian22 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2019 @sebastianm Mam doświadczenie w dostarczaniu takich rozwiązań (np. klaster 3 dedyki + macierze hybrydowe/ all flash) u największego polskiego providera. Daj znać na prv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarTar 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2019 Dnia 12.07.2019 o 08:14, sebastianm napisał: Witam, Poszukuję polskiego dostawcy, który udostępni 2 dedyki oparte o Intel Xeon + Macierz (SSD oraz HDD). Czy możecie polecić jakąś firmę w oparciu o swoje dobre wrażenie ze współpracy? Dziękuję i pozdrawiam. Cześć Sebastian, jeżeli temat jest jeszcze aktualny to zapraszam do wysłania Priva do mnie. Pracuję w Atmanie i z chęcią pomogę. pozdrawiam Marek Tarkowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebastianm 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2019 Dnia 26.07.2019 o 10:41, MarTar napisał: Cześć Sebastian, jeżeli temat jest jeszcze aktualny to zapraszam do wysłania Priva do mnie. Pracuję w Atmanie i z chęcią pomogę. pozdrawiam Marek Tarkowski Cześć, dzięki za info. Gadałem kiedyś z Atmanem, ale przedstawiciel powiedział "nie oferujemy macierzy". Tak czy inaczej dzięki za info. Wybrałem już dostawcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilgefortz 75 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2019 Z ciekawości co wybrałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach