Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2006 Interia.pl ostatnio mocno promuje swoje konta o "niegraniczonej przestrzeni". Ciekawa zagrywka i jak zwykle "unlimited" przyciągnie wielu chętnych, limitem bardzo utrudniającym wykorzystanie (zapchanie) konta to maksymalna wielkość jednej wiadomości (20MB). Teraz tylko czekać, aż pojawią się serwery wirtualne o "nieograniczonej przestrzeni" w wykonaniu największych firm czy portali co będzie dużym ciosem dla branży. Troszke pesymizmu z rana Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2006 co by nie mowic przez prawie 3 lata korzystania z konta na strefa.pl nie mialem NIGDY zastrzezen co do jego dzialania, jesli urzymaja ten poziom to niech sobie nawet i unlimited^2 konta promuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2006 firmy majace portale typu interia.pl, badz firmy o uznanej marce czyli np Polski lider www.k2.pl moga sobie pozwolic na tego typu zagrywki, bo maja inna strukture klientow, w powaznej firmie hostuja sie przewaznie inne firmy i danie im wiecej miejsca na hdd nie przyczyni sie zapewne na rzeczywisty wzrost zuzycia przestrzeni hdd, podczac, gdy w tanim hostingu, konta typu no-limit bylyby od razu wykorzystywane do granic mozliwosci. Wniosek jest prosty, tani klienci nie dosc, ze placa grosze to jeszcze maja wymagania kosmiczne, a majetniejsi klienci placa korzystniej a wymagania maja mniejsze, gdyz hosting nie jest ich hobby, tylko jedna z malych potrzeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2006 szirok napisał: Wniosek jest prosty, tani klienci nie dosc, ze placa grosze to jeszcze maja wymagania kosmiczne, a majetniejsi klienci placa korzystniej a wymagania maja mniejsze, gdyz hosting nie jest ich hobby, tylko jedna z malych potrzeb. Święta prawda <_> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2006 Ja jestem tego zdania ile się płaci tyle się wymaga. Ja za wiele od swojego hostingu nie wymagam Tylko tej prawdy dzieci i dorośli nie rozumieją że za 4 zł/mies. lub mniej chcą obsługi z kosmosu (home czy nazwa) Ehh, dla mnie najważniejsze żeby nie miał hosting padów i mysql działała prawidłowo. Pomocy nie potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach