Stryju 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2019 Witam! Jakie firmy polecacie do wykupienia serwera dedykowanego w Polsce. Potrzebuje serwer dedykowany tylko pod serwery gier CS:GO oraz 1.6. Na ten moment planuje postawić 2 x CS:GO (20 slotowe, 128Tick) oraz 2 x CS 1.6 (od 20-30 slotów). Przeglądałem oferty od Atmana oraz Sprintdatacenter. Atman jak wiem jest bardzo dobrym rozwiązaniem ale droższym. Z usług sprintdatacenter nie korzystałem i obawiam się o te promocje które mają... chodzi o stabilność itd. Jakieś opinie lub propozycję? Pozdrawiam serdecznie, Stryju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stryju 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2019 Z tym w Atmanie nie będzie problemu. Ale nie wiedziałem że SRCDS ma takie problemy z procesorami serii Xeon. Mi zależy by właśnie VAR/Choke nie skakały i były stabilne. O serwerach VPS nawet nie myślałem, od razu je wykluczyłem. Czyli nie ma sensu pchania się w procesory typu: Intel Xeon E3-1270v6 - 3,8/4,2GHz Intel Xeon E3-1245v5 - 3,5/3,9GHz Intel Xeon E3-1271v3 - 3,6/4GHz Mówisz lepiej zainwestować w Intel i7-4770/6700/7700K ? Bo wiem że dużą role gra wysokość zegara na pojedynczym core. Oprócz OVH nie ma żadnych innych ciekawych ofert? Dzięki za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach