ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2019 (edytowany) Szukam dla mojego klienta hostingu dla 3 stron www o znikomym ruchu (1GB powierzchni) i 40GB poczty. Poczta powiększa się około 5-10 GB rocznie, więc powierzchnia była by potrzebna około 70 - 100 GB. Ważne: - dobrze działający webmail przy dużej ilości wiadomości - priorytet - Możliwość cofnięcia się do backupu dalej niż 24h - opcjonalnie możliwość wykonania kopii poczty przez klienta np raz na kwartał - SSH - opcjonalnie dostęp do plików poczty i możliwość wykonanie kopii poczty w oddzielnym katalogu przez SSH. Nie chcę aby zaraz po założeniu mejla o maksymalnej wielkości np 20GB pozostała wolna przestrzeń była pomniejszana o te 20GB. Czyli utworzenie konto mailowego o ograniczonej powierzchni nie powoduje z automatu odjęcie całej powierzchni maila z powierzchni dyskowej serwera. Wszystkie hostingi z DirectAdminem maja to w standarcie. Dodam że nie kieruję się ceną przy wyborze serwera - zależy mi na jakości. Co polecacie? Ed Edytowano Luty 26, 2019 przez ednet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2019 Budżet: do około 600 zł netto / rok było by idealnie do 1000 zł netto / rok mniej idealnie ale też by jakoś przeszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2019 Zapraszam na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach