BMitruk 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2019 Witam wszystkich serdecznie. Z powodu mojej słabej orientacji w rynku domen chciałbym poprosić was o poradę. Mianowicie posiadam około 30 domen o różnych końcówkach (pl, com, co.uk, eu, de.....) mam je wykupione na nowym i starym az.pl, name.co.uk i godaddy.com. Moje pytanie do was czy możecie polecić jakoś firmę gdzie przenieść i utrzymywać tam domeny? Czy lepiej zostawić tak jak jest? Co polecacie? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reds 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2019 nazwa.pl 1 rok za darmo, ale jezeli juz masz domeny to polecam: OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
safilo 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2019 nie ma nic za darmo. Sprawdź ile musisz zapłacić za jej odnowienie oraz to co się stanie jak będziesz chciał ją przenieść w tym czasie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lotor 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2019 Sprawdź tutaj xxx Widziałem tam domeny z 0 zł Szczegółów szukaj na ich stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mila 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2019 Zgadzam się z Reds. OVH najlepsze warunki daje + nie ma żadnego problemu z parkowaniem domen kiedy się ich nie używa na rozsądnych warunkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach