luki1004 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2019 Cytat Brak jakiegokolwiek kontaktu z firmą. Robią sobie chyba jakieś jaja. Straciłem dostęp do swojego konta (ktoś zmienił adres e-mail widocznie, bo okazuje się że mogę zarejestrować nowe konto na to), aczkolwiek mój LOGIN jest zajęty. Podsumowując ktoś zmienić adres e-mail na moim koncie. Oczywiście nikt nie miał dostępu. Co najdziwniejsze po zmianie e-maila otrzymuje się na obecnego mejla potwierdzenie z autoryzacją zmiany - ja takiego czegoś nie otrzymałem. Miałem hosting z 3 stronami i kupioną 1 bardzo atrakcyjną domenę. Firma nie odbiera odemnie telefonów - dzwoniłem 8 razy na różne działy. Firma nie odpisuje na mejle - tytułując je nawet "STRACIŁEM DOSTĘP DO KONTA" - pozostają bez odpowiedzi. Według mnie chyba firma PROSERWER.pl / XAA.pl poleciała sobie w kulki i przywłaszczyła moje konto Tego na pewno tak nie zostawię. Jeżeli nie skontaktuję się firma ze mną w ciągu paru dni sprawa trafi do sądu, a tam już nie będę poruszał kwestii przywłaszczenia, a utratę danych osobowych/naruszenie rodo jak i kradzież. Nie polecam. Jest to cytat z mojego wpisu nt. opinii proserwer. Cała historia jest strasznie dziwna - firma nie odpisuje mi na e-maile, nie odbiera telefonów ode mnie. Zmienili mi adres e-mail bez informowania mojego obecnego e-maila i autoryzacji na taką zmianę. Proszę powiedzcie mi jak mogę uratować swój hosting ze stronami i domeną? Tracę wiarę w ludzi już... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daniofordon 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2019 troche odkopuje. w proserwer można założyć pare kont na 1 email więc sprawdz czy na pewno ktoś ci je ukradł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach