BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2006 Rozglądam się od jakiegoś czasu za hostingiem dla mojego BlueForum. Przejrzałem wiele oferty tych firm wydają mi się najlepsze: www.i365.pl www.netarteria.pl www.cal.pl www.blueeye.pl ww.webd.pl Może www.zagrosze.net (ale ostatnio mają pady :/ ) Jakie wymagania mam?! - Niskie pingi dla serwerów - serwery w Europie, a najlepiej w Polsce - min. 15GB transferu/miesiąc (ok 200GB/rok) - brak ograniczenia w MB bazy MySQL (może być tylko 1 baza danych, z tym nie robię problemów) - mod_rewrite - nie ograniczona ilość skrzynek pocztowych (chociaż i tak pewnie będę wykorzystywać max. 10, ale nie chcę być od tego uwięziony!) - pojemność ?! min 500MB, ale zwykle do takiego transferu jest 1GB i to by było idealne - CENA: max 150zł/rok Jaką firmę więc polecacie ?! Może coś innego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2006 tylko iq.pl - idealna oferta dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2006 Nie, proszę tylko nie IQ.pl... Niedawno założyłem sobie u nich konto i nie chcę żeby mi ktoś serwer zamulił wynalazkiem od przema :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2006 Może nie róbmy flejma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2006 @Mag - spoko - jak już to w drugiej połowie października tego roku dopiero wyląduję u nich na serwie możesz się jeszcze pocieszyć "wolnością" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach