haxioor 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2019 Witam, posiadam domenę wraz z certyfikatem SSL i mam taki problem, że podczas wysyłania wiadomości do kogoś trafia ona do spamu. Wcześniej podczas korzystania z hostingu na futurehost wszystko było okej. Takie rzeczy zaczęły się dziać po przejściu na VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
servizza 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2019 wklej tresc komunikatu lub chociaz tresc naglowkow, zeby mozna bylo zerknac dlaczego wpada do spamu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haxioor 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2019 Gdzie mogę sprawdzić komunikat? Bo jeśli chodzi o wiadomość nic nie dostaje dlaczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
servizza 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2019 podpytaj adresata zeby ci wyslal i w wiadomosci powinno byc wsjo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafiki 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2019 (edytowany) Poczytaj ten artykuł: https://blog.hitme.pl/poradnik/jak-skutecznie-i-pewnie-realizowac-wysylke-wiadomosci-email/ Jak spełnisz wszystkie wytyczne to na pewno będzie dochodzić .... warto sprawdzać zawsze wiadomości przez mail-tester.com albo coś tego rodzaju Edytowano Styczeń 14, 2019 przez Rafiki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haxioor 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2019 (edytowany) No więc tak... Według mail testera: Niestety nie wiem jak mam dodać ten rekord ze względu, że kiedy próbuje dodać to jako nazwę dodaje mi moją domenę. Także z tym mam problem. Dodatkowo mam problem z DKIM: Pomimo, że rekord jest dodany, ale być może jest on dodany źle: Edytowano Styczeń 14, 2019 przez haxioor (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafiki 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2019 korzystasz z poczty webh i ich hostingu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haxioor 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2019 (edytowany) Nie, korzystam jedynie z usługi VPS, oraz serwera DNS. Hostname został dzisiaj zmieniony na domenę, którą posiadam. Jednak nadal czyta stary hostname. //edit Poradziłem sobie z większością problemów natomiast pozostał jeden, którego za nic nie umiem rozwiązać, a mianowicie problem z DKIM Edytowano Styczeń 14, 2019 przez haxioor (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach