fabaagbk 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2018 Cześć, staramy się zapewnić pełną obsługę jednego z największych sklepów w Europie Środkowej i chcielibyśmy poznać dostawców na polskim rynku. Nie szukamy klasycznego dostawcy hostingu, ale kogoś, kto zapewni nam projektowanie architektoniczne i pełne zarządzanie (monitorowanie, tworzenie kopii zapasowych, proaktywny nadzór, bazy danych itp). Odkryliśmy już Octavawe, chcielibyśmy mieć inne alternatywy. Proszę poinformować, o które firmy zapytać. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2018 Źle trafiliście - na tym forum o hostingu można polecać tylko jedną firmę, więc nikt nie poleci Wam tutaj konkretnych nazw firm które są w stanie zapewnić Wam taką usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fabaagbk 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2018 Dnia 28. 12. 2018 o 21:30, Marek607 napisał: Źle trafiliście - na tym forum o hostingu można polecać tylko jedną firmę, więc nikt nie poleci Wam tutaj konkretnych nazw firm które są w stanie zapewnić Wam taką usługę. Rozumiem. Czy możesz mi doradzić gdzie jeszcze zapytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2018 4 godziny temu, fabaagbk napisał: Rozumiem. Czy możesz mi doradzić gdzie jeszcze zapytać? Napisz PW do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2019 Cześć, Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość prywatną. Pozdrawiamy statnet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach