Meshu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2018 witam, szukam taniego vps z da do utrzymania kilku stron (presta shop). oraz instalacji jakiegos ts3. 1 adres ip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2018 Napisz na PW jaki masz budżet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meshu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2018 Przeszukalem internety i rocznie muszę wydac okolo 500+. Chyba jedyna sensowna oferta to OVH. Ale po to napisalem żeby poznać waszą opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2018 Życzę szczęścia w tym budżecie, sama licencja kosztuje około 50 złotych miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meshu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2018 Nie wiem co widzisz w tym dziwnego ? Np w ovh za 611 zl jest vps z cpanelem na rok. Cena licencji podobna z tym ze nie maja DA dla vps'ow. Masz gdzies "lepsza" oferte to ja przedstaw.. Od tego jest to forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2018 Na tym forum można polecać tylko jedną firmę która z tego co wiem to nie ma DirectAdmin-a ( poprawcie jeśli się mylę), więc nikt tutaj Ci nic nie poleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2018 Możesz pisać ofertę na PW, firmy mogą też dać oferty w odpowiednim dziale. Niestety nie można bezpośrednio napisać oferty pod postem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2019 Witam, podpinam się pod temat. Poszukuję vps z Direct admin i administracją. Płatność co 3 m-c. Jakieś 15 witryn do przeniesienia. Proszę o ewentualne oferty na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2019 Jaki masz budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2019 15 minut temu, TTL napisał: Jaki masz budżet? PW poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach