BenBenek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2018 Witam, Posiadam zaniedbanego VPSa z kilkoma serwisami, w ostatnich dniach Direct Admin przestał mi działać i po resecie VPSa domeny nie odpowiadają i wszystko ogólnie przestało działać jak należy. Zlecę przywrócenie tego do stanu używalności - odzyskanie DA bez utraty danych oraz uprzątniecie zbędnych plików systemowych. Oferty cenowe proszę na PW Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2018 (edytowany) Napisałem PW w tej sprawie. Edytowano Grudzień 1, 2018 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2018 Napisałem na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melodycast 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2019 (edytowany) Zapraszam na pw lub email melodycastpl@gmaiil.com Edytowano Styczeń 10, 2019 przez melodycast (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach