zrio 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2006 Witam, tak przegladam te oferty i zawsze mam do wyboru, albo duzo czegos, albo malo ale za to dobrej jakosci. Szukam konta hostingowego dla moich serwisow, serwer musi znajdowac sie w Europie, a najlepiej w Polsce. Interesuja mnie nastepujace parametry konta (po lewej podaje minimalne parametry): DYSK: 0.5 - 2 GB TRANSFER: 5 - 15 GB / mc BAZ MySQL: 5 - no-limit ILOSC DOMEN: no-limit ILOSC SUBDOMEN: 30 - no-limit ILOSC KONT EMAIL: 10 - no-limit PING: max 80ms CENA: do 100PLN Pozdrawiam i dzieki za pomoc w wyborze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2006 Już szybki przegląd ofert na rynku da Ci kilka możliwości pytanie jaką firmę wybierzesz: i365.pl - SingleServer+ 1,5gb/15gb za 99zl SuperHost.pl - Start 5gb/12,5gb za 99zł Avx.pl - Domowy 5gb/10gb za 99zł EasyISP.pl - easyHost 3gb/20gb za 99zł Pochodzisz troche dłużej niż ja (5minut) to znajdziesz więcej firm i koniecznie przeczytaj opinie tu , na webhelpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2006 Popatrz na http://www.iq.pl/oferta/serwery/basic/ - jedna baza MySQL, ale zawsze można się dogadać :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2006 jedna baza MySQL, ale zawsze można się dogadać :] zawsze można w jednej bazie umieścić piec pod innymi prefixami A IQ było by najlepsza opcją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2006 No i ping 4x niższy niż pytający chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2006 No i dałby jakieś info co do jakości usług, bo widzę, ze nie tylko ja się nimi interesuję heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2006 IQ ma usługę na wysokim poziomie sam testowałem konta i zaskoczyły mnie mile. Własny panel, serwery w polsce oraz pomoc techniczna jest na pewno wielkim plusem. Mi zaimponowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach