jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2006 Wszystkie posty od jakiegoś czasu są ze starszą godziną, zamiast 21:08 jest 19:51 Czy admin mógłby ustawić dobry czas na serwerze ? Troche niewygodnie się tak korzysta z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2006 sprawdz w profilu strefe czasową sobie. (pisalem to o 21:10 mojego czasu a wg forum 20:54) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2006 Mam chyba dobrze, zakładka 'ustawienia forum' GMT + 1:00 hour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2006 Już się staram coś poprawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2006 Mam chyba dobrze, zakładka 'ustawienia forum'GMT + 1:00 hour Hm. A w czasie letnim nie mamy czasem +2 ? pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2006 Hmm. No racja, dziękuję. ps. czekam tydzień na odpowiedź w extranecie, widzę że na tym forum przedstawiciele progreso są aktywni w pisaniu, a z odpowiadaniem na zgłosznia w extranecie ostatnio... hm no własnie... co jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach