ryszard 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2018 Hej, czy mi się tylko wydaje czy cały świat poszedł do przodu tylko w polsce nieliczni robią coś z tematem? NASK mówi o DNSSEC od kilku lat ok nazwa wprowadziła dla wszystkich swoich a reszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P-e-T-e-R 1 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2018 @MateuszCODE podaj nazwy tych firm i te DNS Anycastowe. Ciekawy jestem bo jak miesiąc temu sprawdzałem to żadna polska firma z pierwszej dziesiątki na https://top100.wht.pl po za nazwa.pl nie miała anycastowych DNSów. Ale patrzyłem tylko na DNS'y które obsługują domeny operatorów hostingowych, a nie ich klientów. Posiadasz jak widzę wiedzę której nie mam, więc się nią podziel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P-e-T-e-R 1 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2018 Tak, patrzyłem na inny wątek i się dziwnie zasugerowałem, myląc wątki. Świetnie że domeny.tv zdecydowało się na obsługę DNSSEC. Ktoś jeszcze z polskich firm oprócz nazwa.pl i domeny.tv oferuje DNSSEC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptasiewicz5 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2018 o, proszę, słyszalem tylko o nazwie ale widać ktoś poszedł w ich slady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach