MEXXIO 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2018 Piszę do was użytkowników którzy mają trochę większe pojęcie z zapytaniem jaki serwer wybrać, a dokładniej z której firmy usług skorzystać. Potrzebuję mieć dostęp SSH mile widziany jakiś panel kontrolny z darmowych testowałem CentOS Web panel, VestaCP, itp. bardzo się przyzwyczaiłem do DirectAdmin, na dawnym mintshost miałem licencję ale takowej nie można przenieść. W ostatnim czasie z wielu firm usług korzystałem ale jakoś nie mogę nic wybrać na stałe może dlatego że nie wiem jakie zasoby mi są potrzebne. Planuję uruchomić jakieś trzy serwisy, dwa z nich będą stały na wordpress. W międzyczasie odpalić coś za pomocą NodeJS czy Python. Zależy mi też aby mieć te min. 20GB dysku, a kwota o jakiej myślę to tak max do 50zł/mies. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nazwa.pl 1 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2018 @MEXXIO Polecamy nasze serwery VPS, oparte na technologii NVMe, gwarantujące optymalne parametry wydajności i szybkości. Skontaktuj się proszę z nami przez wiadomości prywatne, przedstawimy Ci ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach