krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2018 Witam. Zainwestowałem trochę pieniędzy w kilka zleceń a firmy spóźniają mi się z zapłatą faktur a szykują mi się kolejne zlecenia na które potrzebuję pieniądze. Korzystał ktoś z Was z takiej usługi jak branie pożyczki pod fakturę jeśli tak to z jakiej firmy. Głównie zależałoby mi na opinii firmy finiata ponieważ ona wyświetliła mi się w infakt. Nie ma tam jakiś ukrytych haczyków ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2018 NIe. Nikt. Ale jak zobacze linka to pożyczki nie dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruity 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2018 Trafiłem ostanio na stronkę gdzie można było dostać kaskę za faktórkę ale jak to działa i czy to nie fake jakiś?? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2018 Dnia 1.11.2018 o 20:55, zgred napisał: NIe. Nikt. Ale jak zobacze linka to pożyczki nie dostaniesz. Zachowaj takie tekst dla siebie. Nie jestem tutaj od wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach