antii 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2018 Witam, nie wiedziałem w jakim dziale zamieścić post, ten wydaje mi się najbardziej odpowiedni. Mam nietypową sytuację, mam witrynę na wordpressie, nie mam dostępu do panelu typu DirectAdmin itp. Prosiłem administratora hostingu aby pomógł mi wgrać certyfikat ssl, on mnie zbył stwierdzeniem abym sam go wgrał z poziomu wordpressa. Teraz moje pytanie, czy to jest możliwe, abym mógł sam sobie skonfigurować/dodać certyfikat z poziomu wordpress? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajcev 2 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2018 Nie ma takiej możliwości z poziomu panelu administracyjnego wordpress. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexssl 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2018 Tak opcja jest tylko możliwa z poziomu DirectAdmina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antii 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2018 Dziękuję za odpowiedzi. Na 99% myślałem że tak jest. Chciałem się upewnić zanim zwrócę się do admina. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach