Grzegorzz 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2018 Witam wszystkich, mam parudziesięciu klientów, którzy korzystali z różnych hostingów, wszyscy, którzy mają/mieli hosting w firmach, które wykupiło H88 płaczą i zgrzytają mi zębami... Czy zostało jeszcze coś w tym kraju, poza H88? Ew może być za granicą... byle nie miało nic wspólnego z h88. Z h88 problem w moim przypadku jest taki, że od dłuższego czasu obserwuje, że firma przejmuje firmę hostingową... następnie zaczynają się "prace modernizacyjne" i po jakimś czasie wszystko zwalnia.... (mam wrażenie, że zaczyna się "upychanie" kont hostingowych na serwerach i stąd te problemy ) Mam od 5 hosting w kei.pl... niestety, tutaj też (jeszcze nieznacznie) zauważam coraz częstsze spowolnienia. Czy zostało coś jeszcze godnego uwagi, poza H88 (i home.pl/nazwa.pl/az.pl/ovh) na tym rynku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nazwa.pl 1 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2018 Zapraszamy do nazwa.pl, w zależnosci od potrzeb Pana Klientów, dobierzemy tak usługę aby spełniała ich oczekiwania. Warto zwrócić uwagę na usługi Active Cloud Hosting oraz VPS. Będziemy wdzięczni za kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta pod numerem 22 454 48 10 (tel. komórkowe) 801 33 22 33 (tel. stacjonarne), można także zwrócić się do nas poprzez email: kontakt@nazwa.pl. pozdrawiamy zespół nazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorzz 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2018 Jak pisałem, nazwa.pl odpada - głownie ze względu na limit 60 sekund, który w przypadku moich klientów jest nie do obejścia (wymiana danych między systemami) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nazwa.pl 1 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2018 @Grzegorzz sprawdź proszę wiadomość prywatną. Przygotujemy odpowiednie rozwiązanie. pozdrawiamy zespół nazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorzz 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2018 Witam, Wysłałem Wam moje doświadczenia na temat Waszych usług. Jeśli się dostosujecie, to prawdopodobnie zostaniecie najwspanialszym hostingiem, ale z punktu widzenia biznesowego, nie wiem czy się to Wam opłaci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2018 Napisz mi PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorzz 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2018 @TTL O czym ma być ten PW? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nazwa.pl 1 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2018 @Grzegorzz Dziękujemy za przekazanie opinii. Będziemy się z Panem kontaktować poprzez wiadomości prywatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach