hubkubas 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2018 (edytowany) WItam kolegów, mam taki problem zrobiłem migrację całej poczty na nowy VPS (Plesk) wszystkie konta i wiadomości wydaje się, że są OK na nowym miejscu. ALE chciałbym móc sprawdzić na starym VPS czy na pewno wszystko jest ok czyli mówiąc wprost w jaki sposób mogę "wejść" na stara pocztę na starym VPS. Wszystkie DNS mam przekierowane na nowe IP nowego VPS'a. Zarówno w nowej jak i w starej lokalizacji mam Plesk. Dziękuję za pomoc, Hubert Edytowano Październik 5, 2018 przez hubkubas (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2018 Dowolny klient pocztowy w którym wskażesz jako serwer poczty przychodzącej stary serwer (po np. IP). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubkubas 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2018 dzięki, jesteś moim bohaterem, ale to proste, że też nie pomyślałem Dzięki. ALE czy da się z pozycji przeglądarki jakoś mieć dostęp czy tylko tak jak napisałeś? h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach